Udgivet i

BerlinerLyd #2

I vores andet bud på en lækkert højttaler har vi ikke selv bygget kabinettet. Vi er i stedet rejst tilbage i tiden og fundet et lækkert kabinet fra sidst i 60’erne, produceret på et dansk møbelsnedkeri.

De gamle enheder og det passive delefilter er fjernet og erstattet med gode og højtydende enheder, en 2 x 50watt indbygget forstærker, elektronisk delefilter og en bluetooth modtager.

Kabinettet er ændret fra en lukket konstruktion til en basreflekskonstruktion. Det hele selvfølgelig målt og justeret til at give en utrolig behagelig lyd.

Delefilter opsætning, EQ og forstærkerkonfiguration overføres til den indbyggede Digitale SIgnal Processor. Den optimale konfiguration er resultatet af beregninger på kabinetvolumen og basrefleksrør, lyttetest, samt en masse målinger af højttaleren i forskellige lyttepositioner og miljøer.
Vitus lodder kabler mellem højttalerenhederne, den indbyggede forstærker, samt knappanelet på bagsiden af højttaleren.
Indbygget forstærker og digital signalprocessor.
Højttaleren kan modtage lyd trådløst via Bluetooth, men har også en aux indgang hvis man vil sætte en analog lydkilde til. Her bliver der testet med en Denon pladespilller.
2 tilfredse konstruktører.
Og her er den så. BerlinerLyd #2

Vil du købe en BerlinerLyd #2

Du kan få din egen BerlinerLyd #2. Den koster 4999 kr.

Køb den i shoppen: https://berlinerlyd.com/vare/berlinerlyd2/